Acer Liquid Zest Plus Gelanceerd In Nederland

Liquid Zest Plus 5000mAhAcer heeft deze week de Liquid Zest Plus uitgebracht in Nederland. De smartphone met een 5000 mAh accu gaat over de toonbank voor 199 euro.

De Acer Liquid Zest Plus is een mid-range smartphone die draait op Android 6.0 (Marshmallow) en beschikt over een 5,5-inch display met een resolutie van 1280 x 720 pixels, een MT6735 MediaTek quadcore-processor, 2GB werkgeheugen, 16GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 13 megapixel camera aan de achterkant, een 5 megapixel camera aan de voorkant en een 5000 mAh accu. Deze enorme accu is groot genoeg om de smartphone 2 tot 3 dagen te gebruiken zonder de accu opnieuw op te laden. Ook kan de accu van de Liquid Zest Plus dankzij USB On The Go andere smartphones opladen. Als laatste moet de speaker van de smartphone dankzij de DTS-HD Premium Sound technologie bovengemiddelde kwaliteit afleveren.

De Acer Liquid Zest Plus is vanaf nu verkrijgbaar bij verschillende Nederlandse webwinkels voor 199 euro (los toestel) in de kleuren zwart en wit.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.