“Renders Van High-end Motorola Edge 30 Pro Gelekt”

Motorola is van plan om binnenkort een high-end smartphone te introduceren, die moet gaan concurreren de vlaggenschip-smartphones van fabrikanten als Samsung en Xiaomi. De afgelopen weken lekken steeds meer details uit en nu zijn er ook renders uitgelekt waarop de Motorola Edge 30 Pro te zien zou zijn.

De beelden zijn gedeeld door MySmartPrice en de bron weet ook een hoop specificaties te melden. De Motorola Edge 30 Pro lijkt grotendeels op de Motorola Edge X30, die de fabrikant onlangs exclusief voor de Chinese markt introduceerde. De renders tonen een smartphone met dunne schermranden en een ronde uitsparing voor de selfie-camera. Achterop vinden we een ovalen camera-module met drie lenzen. Het logo van Motorola zit linksonder.

Volgens de geruchten beschikt de Motorola Edge 30 Pro over een 6,7-inch Full HD OLED-scherm met een 144Hz verversingssnelheid, een krachtige Snapdragon 8 Gen 1-processor en 12GB werkgeheugen. De smartphone heeft ondersteuning voor 68W snelladen en beschikt achterop over een 50MP hoofdlens, een 50MP groothoeklens en een 2MP dieptelens. Voor het maken van selfies gebruikt de Motorola Edge 30 Pro een 60MP selfie-camera.

De introductie van de Motorola Edge 30 Pro zal volgens de geruchten snel plaatsvinden, maar een exacte introductiedatum hebben we nog niet.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.