“Opvolger Microsoft Surface Duo Krijgt 4 Selfiecamera’s Onder Het Scherm”

Microsoft werkt vermoedelijk aan een opvolger van de Surface Duo uit 2019. Microsoft lijkt grote plannen te hebben. Zo zou het bedrijf volgens de laatste berichten van plan zijn om vier selfie-camera’s onder het scherm te plaatsen.

De Microsoft Surface Duo is een Android-smartphone met twee schermen die zijn verbonden met een 360°-scharnier. De smartphone heeft een mooi design, maar vanwege de tegenvallende prestaties en de hoge adviesprijs is de Surface Duo geen groot succes. Microsoft werkt nu echter aan een opvolger die volgens LetsGoDigital onder andere een stuk betere camera krijgt.

Volgens een 40-pagina tellende document krijgt de nieuwe Surface Duo een bijzondere selfiecamera onder het scherm. Het gaat namelijk om vier camera’s, doe elk een eigen kleurenfilter hebben. De vier kleurenfilters vormen samen het Windows-logo. Gebruikers zouden ook een eigen logo kunnen instellen. Let’s Go Digital heeft op basis van de gepatenteerde technologie een aantal renders gemaakt die laten zien hoe het concept van de camera er uit zou kunnen zien.

Naast Microsoft zijn er nog verschillende andere fabrikanten die werken aan een camera die onder het scherm van een smartphone kan worden geplaatst. Zo krijgt de Samsung Galaxy Z Fold 3 volgens de geruchten ook een under-display camera en beschikt de huidige ZTE Axon 20 5G al over een dergelijke camera.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.