Google plant nieuwe Android winkels in Azië, maar niet erbuiten

Android-Nation-store

Er is een winkel gepland door Google in New Delhi om vervolgens een hele winkelketen uit te rollen in India. De winkel vertegenwoordigd Android vanuit verschillende merken en opereert in samenwerking met het Aziatische Spice Mobile. Google wil er een beleving neerzetten met demonstraties, accessoires, technische assistentie, aanraakschermen enz. Een Spice Global vertegenwoordiger heeft gezegd dat de winkels meer gericht zijn op de verkoop van 3G smartphones. Maar ook tablets en Chinese budget versies van de producten zullen er verkrijgbaar zijn. Er zijn eerder al twee Android Nation winkels gerealiseerd in Jakarta (Indonesië), welke meer functioneren als reclamepunt. Tot op heden, zijn er helaas geen aanwijzingen van Google die duiden op uitbreiding van winkellocaties buiten Azië.

Maar niet getreurd want in Nederland komt er binnenkort een onofficiële Androidwinkel in Arnhem. De zogenaamde O-droid winkel is een initiatief van GOCAL, die al tijden met diverse Android producten werkt. Volgens de site van GOCAL wordt het een plek waar de consument en ondernemer terecht kan om een Android device letterlijk te zien, voelen, uit te proberen en daarnaast vragen kan stellen. Een plek voor workshops en waar men rustig kan werken. Met activiteiten voor het vergaren van kennis over Android, klinkt het als een plek dat een echte hotspot kan gaan worden voor de Android fan.

 

Laura

Android liefhebber, creatieveling en gek op nieuwe handige apps! Ik schrijf graag over Android, heb je een leuke tip laat het me weten!

Lees ook...

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.