Simyo wint Beste Prepaid Provider 2021-2022 verkiezing

De twee grootste prepaid websites van Nederland, www.prepaidsimkaart.net en www.prepaidsimkaarten.nl, hebben Simyo tot Beste Prepaid Provider van 2021-2022 verkozen. Simyo, dochteronderneming van KPN, wint hiermee deze prijs voor de negende keer op rij.

Top 3 Beste Prepaid Provider 2021-2022:

  1. Simyo – 228 punten
  2. KPN – 203 punten
  3. Vodafone – 201 punten

Totaal aantal te behalen punten: 264
Voor Simyo is het unieke aanbod van prepaid eSIM in combinatie met een sterke klantenservice en de eerste plek in de poll (bezoekers op PrepaidSimkaart.net en PrepaidSimkaarten.nl konden stemmen op hun favoriete prepaid aanbieder) doorslaggevend geweest voor de overwinning.

De prepaid websites lichten toe dat bezoekers in 2021 een groeiende interesse in prepaid internet toonden, waarbij vooral de vraag naar data simkaarten is gestegen.

Reactie Simyo:

Wij zijn vereerd dat Simyo voor de negende keer op rij deze award in ontvangst mag nemen. Elke dag doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat onze (prepaid) klanten goed bereikbaar zijn en dat wij ook voor hen goed bereikbaar zijn als er een vraag is. Het is dan ook mooi om te lezen dat Simyo uit de poll ook als meest favoriete prepaid aanbieder uit de bus is gekomen.

Reactie Donat Berisha, Telecommanager Muscle Media:

In de huidige telecommarkt speelt de klantenservice van een provider een belangrijke rol. Simyo excelleert hierin en voert bovendien regelmatig verbeteringen door. Daarnaast onderscheidt Simyo zich door innovatief te zijn (bijvoorbeeld met het unieke aanbod van prepaid eSIM in Nederland) en scherpe prijzen te hanteren. Dankzij al deze factoren is Simyo terecht de Beste Prepaid Provider van 2021-2022. Gefeliciteerd namens het gehele Muscle Media team!

De ‘Beste Prepaid Provider’ verkiezing is een initiatief van Muscle Media, met als doel om enerzijds bezoekers en consumenten te informeren over de best presterende prepaid providers, en anderzijds Nederlandse telecomaanbieders te voorzien van belangrijke informatie dat gebruikt kan worden om prepaid diensten uit te breiden en te verbeteren.

De Nederlandse prepaid providers zijn dit jaar op basis van in totaal 33 criteria beoordeeld.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.