Nieuwste updates Google: extra Now kaarten en herinneringen op Google Keep

Google-NowGoogle is druk bezig en er zijn weer interessante updates verschenen. Zo heeft Google zoeken een update gekregen vandaag en zijn er nieuwe kaarten aan Google Now toegevoegd. Now is een functie die je relevante informatie geeft over zaken die voor jou belangrijk zijn, bijvoorbeeld over het week of het openbaar vervoer. Met deze extra informatie probeert Google zoeken steeds relevanter te worden, door op een slimme manier op het juiste moment de juiste informatie te presenteren. Deze kaarten worden steeds verder uitgebreid zo zijn er autoverhuurkaarten, concerttickets, sportkaarten en een bijgewerkte openbaar vervoer kaart. Echter deze kaarten vooralsnog gericht op de Amerikaanse markt, dus het kan nog even duren voordat wij er ook van kunnen genieten.

GoogleKeepApp

Daarnaast is Google Keep geüpdatet met handige herinneringen en is de gehele interface vernieuwd om sneller te kunnen navigeren. Dit om meer functionaliteit aan de app te geven. Vooral handig is om een notificatie op basis van tijd of locatie in te stellen voor een notitie als een boodschappenlijstje. Als je de supermarkt inloopt komt deze notificatie tevoorschijn. Keep is een app ter vervanging van de fysieke notitieblaadjes en kattebelletjes. Je maakt er snel een digitale notitie mee die snel terug te vinden is op Google Drive. Of bekijk al je notities via de browser:  drive.google.com/keep. De Google Keep update wordt gefaseerd uitgerold, wat betekend dat deze mogelijk nog niet voor iedereen beschikbaar is.

Een andere update is te zien bij Google+ Hangouts, deze is bijgewerkt naar een snellere versie. Het schijnt een enorme verbetering te zijn op Legacy-apparaten als de Galaxy Nexus. Een leuk weetje voor de gebruikers van de Hangouts.

Welke update denk jij zeker te gaan gebruiken?

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.