Conceptvideo Android 5.0 nieuwe hit online

Android-5.0-conceptHet voordeel van zo’n grote Android gemeenschap is dat er voorspeld kan worden wat toekomstige versies van Android in petto voor ons zullen hebben. Nu KitKat Android 4.4 aangekondigd is lopen de Android fanatiekelingen te fantaseren over wat er allemaal in versie 5.0 zou moeten zitten. Een snel kijkje op youtube, laat ons zien dat er diverse video’s zijn die speculeren of fantaseren over de nieuwste en ideale Android versie. De laatste hit op het web is van de ontwerper Craig Tuttle die een conceptvideo maakte naar zijn ideeën.

Volgens Craig zal de volgende versie na Android 4.4 voorzien zijn van een extreem brede systeem integratie met Google Now. Er zullen notificaties binnenkomen op het moment dat je het nodig hebt, wat nu ook het idee is achter Google Now app. Dus dit wel een logische aanname. Ook voorziet hij een brede integratie met berichten applicaties. Verder zijn er Daarnaast veranderde Craig het kleurenschema van Android naar een schema met meer wit tinten. Dit in plaats van het welbekende Android blauw dat al sinds Ice Cream Sandwich de standaard is.

Neem hieronder een kijkje en laat ons weten wat je ervan denkt. Vooral de multitask mogelijkheden zien er gelikt uit, waarmee snel geschakeld kan worden tussen diverse vensters. Craig Tuttle gaat hier uit van een vernieuwde interface gebaseerd op Google’s ontwerp.

 

via: DroidLife

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.