Samsung-cashback Geeft Tot 200 Euro Korting Op Galaxy S23

Samsung heeft een nieuwe cashback-actie gestart waarbij consumenten tot 200 euro terugkrijgen bij de aanschaf van een Galaxy S23. Ook bij de aanschaf van de oudere Galaxy S22 of de Z Flip 4- en Z Fold 4-toestellen kun je profiteren van de cashback-actie.

De nieuwe cashback-actie loopt tot 2 juli 2023. Mensen die voor die tijd een product kopen en deze voor 4 september 2023 registreren op de desbetreffende registratiepagina, ontvangen na goedkeuring van Samsung geld op hun rekening. Je ontvangt cashback bij de aanschaf van een toestel uit de Galaxy S23-serie, de S22, de Z Flip 4 en de Z Fold 4. Let wel op dat je het product moet bestellen bij een Nederlandse webwinkel die meedoet aan de Samsung cashback-actie. Coolblue is één van deze webwinkels.

De Galaxy S23, de Galaxy S23 Plus en de Galaxy S23 Ultra zijn de nieuwste vlaggenschip-smartphones van Samsung. Deze toestellen maken gebruik van de nieuwste hardware en een uitstekende camera. Bij de aanschaf van de Galaxy S23 ontvang je 100 euro cashback, bij de Galaxy S23 Plus geeft Samsung 150 euro terug en bij de Galaxy S23 Ultra ontvang je 200 euro cashback.

Ook mensen die opzoek zijn naar een opvouwbare smartphone kunnen gebruikmaken van de cashback-actie. Bij de aanschaf van de Galaxy Z Flip 4 ontvang je 150 euro cashback en bij de aanschaf van de Galaxy Z Fold 4 ontvang je 200 euro cashback. Heb je een iets kleiner budget dan kun je de iets oudere Galaxy S22 kopen. Bij de aanschaf van dit toestel krijg je 75 euro teruggestort op jouw bankrekening.

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.