Motorola gaat in phablet race met 6,3 inch schermgrootte

Motorola-Google-6.3-inch-Phablet

Sinds Google’s ‘samenvoeging’ met Motorola, hangt er verandering in de lucht. Moto X is succesvol en de Motorola Droid-serie, de MAXX, Ultra en Mini krijgen daarbij ook goede recensies. Maar Motorola leunt niet achterover op zijn huidige triomfen en is voortdurend met verbeteringen bezig en op zoek naar “the next big thing”!

De laatste lekken, melden allerlei nieuws omtrent een vervanger van de Droid Ultra, namelijk de Motorola Droid Quantum. Er is hier echter nog weinig informatie over bekend. Maar dat maakt niet uit, want hiernaast lijkt Motorola ook in de categorie ‘phablet’ aan het werk te zijn. Een tipgever van Androidheadlines meld namelijk, dat Motorola aan een eigen phablet werkt. Die de ”Motorola Xplay” wordt genoemd. Een phablet die zal beschikken over een groot 6,3 inch scherm. Hiermee binden ze de strijd aan met de Samsung Mega 6.3 en Sony’s Xperia Z Ultra.

Een interessante zet, want de phablet categorie is er een die steeds populairder wordt.  Vele fabrikanten hebben het geprobeerd, maar de Samsung Galaxy Note serie regeert nog steeds in de categorie van grote smartphones sinds de introductie van de originele Note in 2011. Maar met het echt grote 6,3 inch scherm zal Motorola met de nog af te wachten specs vast indruk maken.

Het lijkt er dus op dat Motorola van Google hard aan het werk is om werk te maken van het bijwerken van hun telefoons naar de nieuwe phablet grootte. De verwachting is dat de nieuwe telefoons ergens in 2014 verschijnen. Wat vind je van het idee, dat Motorola met een eigen phablet komt? En zou je deze willen kopen? Laat het ons weten.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.