Beveiligingsupdate November Komt Binnen Op Pixel-smartphones

Google_Pixel_4a_zwartGoogle heeft deze week een nieuwe beveiligingspatch geïntroduceerd. De patch van november 2020 komt nu binnen op de Pixel-smartphones van de fabrikant. Naast een betere beveiliging heeft Google met de patch ook een aantal bugs aangepakt.

Pixel-gebruikers kunnen weer een nieuwe beveiligingspatch downloaden. De patch van november is niet beschikbaar voor de Pixel 2 en Pixel 2 XL. Deze toestellen kregen vorige maand namelijk voor het laatste een beveiligingsupdate. Mensen met een Pixel 3 (XL), Pixel 3a (XL), Pixel 4 (XL), Pixel 4a (5G) en Pixel 5 kunnen de update wel downloaden. De update rolt geleidelijk uit, dus het kan even duren voordat de update voor jouw toestel klaarstaat.

Naast een verbeterde beveiliging heeft Google ook nog wat kleine problemen opgelost. Zo is onder andere een probleem met de ‘niet storen’-modus en favoriete contacten opgelost. Door een bug speelde in veel gevallen geen ringtone af als ze werden gebeld door een specifiek persoon. Ook de problemen met de automatische helderheid van het scherm op de Pixel 4a (5G) en Pixel 5 zijn opgelost.

Heb je nog geen notificatie ontvangen dan kun je handmatig op updates controleren via ‘Instellingen‘ -> ‘Geavanceerd‘ -> ‘Systeem-update‘ -> ‘Controleren op update‘.

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.