Xiaomi Gaat Smartphones Langer Ondersteunen

De geruchten over het verbeteren van Xiaomi’s updatebeleid blijken te kloppen. Xiaomi heeft vlak voor de introductie van de Xiaomi 13T-serie namelijk bekendgemaakt dat de vlaggenschip-smartphones langer updates zullen ontvangen.

High-end smartphones van Xiaomi kunnen momenteel rekenen op drie grote Android-updates en vier jaar lang beveiligingsupdates. Voordeligere toestellen ontvangen minder lang updates. Een woordvoerder van Xiaomi heeft via X (voorheen Twitter) nu echter laten weten dat het updatebeleid wordt opgeschroefd.

Zowel de Xiaomi 13T als de 13T Pro, die op 26 september officieel worden aangekondigd, krijgen vier grote Android-updates en vijf jaar lang beveiligingsupdates. Dit is hetzelfde updatebeleid als die van de Redmi K60 Extreme Edition. De Redmi K60 Extreme Edition is echter alleen voor de Chinese markt aangekondigd, terwijl de Xiaomi 13T-serie wel naar Europa komt. De Xiaomi 13T (Pro) draait uit de doos op Android 13. Dit wil zeggen dat de smartphones tot en met Android 17 updates ontvangen.

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.