Foto’s Nieuwe Sony Xperia “F8331” Gelekt

Sony-F8331-headerOp het internet zijn foto’s opgedoken van een nog onaangekondigde Sony Xperia smartphone. De smartphone met een groot display en een iets afwijkend ontwerp zal waarschijnlijk later dit jaar tijdens de IFA worden gepresenteerd.

De smartphone op de onderstaande afbeeldingen krijgt modelnummer “F8331”. In eerdere modelnummers van Sony-smartphones staat de “F” voor 2016, waardoor we de smartphones dus later dit jaar kunnen verwachten. Volgens GSMArena krijgt de smartphone een groter Full HD-scherm dan de Sony X Performance. De Sony X Performance heeft een 5-inch scherm.

De camera aan de achterzijde kan 4K-beelden opnemen, onder aan het toestel vinden we een USB-C poort en het ontwerp van de smartphone wijkt af van zowel de X-lijn als de Z-lijn, waardoor het maar de vraag is waar deze smartphone thuis hoort.

Veel details zijn nog niet bekend, maar aangezien het erop lijkt dat Sony de smartphone al dit jaar zal introduceren gaan we ervan uit dat er de komende tijd meer details naar buiten komen.

via [techzine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.