200 Miljoen Android-apparaten geactiveerd

Gisteravond werd de nieuwe Muziekmarkt van Google geïntroduceerd in de Verenigde Staten en tijdens deze presentatie wist Google ook gelijk even te melden dat er inmiddels 200 miljoen Android-apparaten zijn geactiveerd. In mei van dit jaar waren dit nog maar 100 miljoen apparaten. Google activeert dagelijks zo’n 550.000 Android-toestellen, dit aantal lijkt vooralsnog alleen nog maar te stijgen.

Een mooie vergelijking: Apple wist in oktober te melden dat ze inmiddels 250 miljoen iOS-apparaten hadden verkocht. Het aantal apparaten met Android dat verkocht is ligt op meer dan 200 miljoen. Google meet alleen de apparaten die ook daadwerkelijk toegang hebben tot de Android Market. Dit geldt ook voor de Amazon Kindle Fire, hier zijn ook al miljoenen exemplaren van verkocht. De Kindle Fire behoort niet tot de 200 miljoen geactiveerde Android-apparaten.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.