“Huawei Werkt Aan Smartphone Met Opvouwbaar Scherm”

HuaweiDe Chinese fabrikant Huawei is lekker bezig. Onlangs introduceerde Huawei al drie krachtige smartphones voor in de P20-serie, maar achter de schermen werkt het bedrijf volgens bronnen ook aan een opvouwbare smartphone.

Marktleider Samsung is al jaren bezig met het ontwikkelen van een opvouwbare smartphone. Concurrent Huawei kan natuurlijk niet achterblijven en daarom wil het bedrijf nog voor het einde van dit jaar “s werelds eerste opvouwbare telefoon” presenteren. De opvouwbare smartphone van Samsung moet ook dit jaar al uitkomen, maar als we naar Huawei’s uitspraak kijken kunnen we opmaken dat de Chinese fabrikant de smartphone eerder wil presenteren dan Samsung.

Volgens de geruchten zal de buigbare smartphone van Huawei naar binnen vouwen inplaats van naar buiten. Huawei zal al een overeenkomst hebben getekend met lokale en buitenlandse partijen om te gaan werken aan het opvouwbare toestel.

Op dit moment heeft Huawei zelf nog niks officieel aangekondigd, dus we moeten het bericht nog met een korreltje zout nemen. Toch verwachten wij dat we niet heel lang meer hoeven te wachten totdat fabrikanten hun eerste opvouwbare smartphones zullen presenteren.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.