Xiaomi Introduceert Gaming-smartphone Black Shark

Xiaomi-Black-SharkDe Chinese fabrikant Xiaomi heeft een nieuwe smartphone geïntroduceerd onder de naam Black Shark. De Black Shark is de eerste smartphone van Xiaomi die speciaal is ontworpen voor gamers. De smartphone heeft een krachtiger Snapdragon 845-processor en een 6-inch scherm.

De Black Shark moet gaan concurreren met de Razer Phone. De Razer Phone werd eind vorig jaar aangekondigd en is goed door het publiek ontvangen. De smartphone is onder andere succesvol vanwege de uitstekende speaker en het 5,7-inch scherm met een refresh rate van 120 Hz.

De Black Shark beschikt over een 6-inch scherm met een 1080p-resolutie en een 21:9-beeldverhouding. Wat de verversingssnelheid van het scherm is weten we nog niet. Intern vinden we een Snapdragon 845-processor, 6GB of 8GB werkgeheugen, minimaal 64GB opslagruimte en een 4000mAh accu. Ook is de smartphone voorzien van een “vloeibaar koelsysteem”.

Xiaomi-Black-Shark-controller

Mensen die de smartphone kopen ontvangen een analoge controller die aan één kant van het scherm vastgeklikt kan worden. Deze controleren is handig voor het spelen van games. De Black Shark krijgt een adviesprijs mee van 3499 yuan, omgerekend ongeveer 450 euro.

via [tabletsmagazine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.