Android Jelly Bean Easter Egg

Google is gek op Easter Eggs en er gaat dan ook stukje software voorbij, zonder dat daar een Easter Egg in verwerkt zit. Schreven we vorig jaar nog over de Ice Cream Sandwich Easter Egg, kunnen we uiteraard na de release van Android Jelly Bean schrijven over de Jelly Bean Easter Egg. De manier hoe je de Easter Egg oproept is precies hetzelfde als in de voorgaande versies, je gaat naar de telefoon informatie en drukt een aantal keren snel op het Android versienummer. Er komt meteen een lieflijk Jelly Beantje tevoorschijn, waar je vervolgens ook weer lang op moet drukken om allemaal vliegende Jelly Beans te zien.

Android Ice Cream Sandwich
In Android Ice Cream Sandwich werkt het oproepen van de Easter Egg precies hetzelfde, alleen komt er dan een Android naar je toe vliegen met een Ice Cream Sandwich als buik. De Ice Cream Sandwich Easter Egg was een grappige spin-off van de Nyan Cat meme.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.