OnePlus en Google Komen Met Spel Voor Lancering OnePlus 6T

OnePlus-6T-CrackablesOnePlus en Google komen op 18 september met een spel. Door het spel te spelen kom je waarschijnlijk meer te weten over de OnePlus 6T.

OnePlus heeft op Twitter een teaser gedeeld voor het spel, dat ‘Crackables’ heet. In de korte video zien we dat het spel is gemaakt samen met “vrienden bij Google”. Hoe het spel werkt is nog onduidelijk, maar in de theater komen we de tekst “Crack the code to win the challenge” en de URL ‘crackables.oneplus.com‘ tegen.

Het spel is pas actief vanaf 18 september, waardoor er nu weinig te doen is op de site. Op 17 oktober zal OnePlus de OnePlus 6T introduceren. OnePlus heeft nog geen specifieke details over het spel gegeven, waardoor we dus alleen nog maar kunnen suggereren. Ook is het onduidelijk waarom OnePlus voor dit spel heeft samengewerkt met Google.

Een idee hebben wij in ieder geval wel. We verwachten dat je tijdens het spelen van het spel meer te weten komt over de OnePlus 6T, maar het is ook goed mogelijk dat je echte beloningen kunt krijgen. Door het kraken van de code kun je bijvoorbeeld een OnePlus 6T of draadloze oordopjes winnen.

We moeten nog een paar dagen geduld hebben voordat we het spel kunnen spelen en we moeten nog ongeveer een maand wachten tot de officiële lancering van de OnePlus 6T.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.