Moto Z Style en Moto Z Play Krijgen Vervangbare StyleMods Covers

StyleMods-covers-Moto-ZVolgens de geruchten zal Motorola dit jaar de Moto Z Style en de Moto Z Play introduceren. De nieuwe Z-lijn zal de Moto X-lijn opvolgen. Op deze manier wil Lenovo mogelijk aangeven dat de smartphones volledig nieuw zijn en niet slechts een upgrade van een Moto X-toestel. Deze week zijn enkele foto’s opgedoken van verwisselbare covers voor deze toestellen.

De foto’s zijn gedeeld door de website HelloMotoHK. Volgens de website worden de covers StyleMods genoemd en zijn deze voorzien van de materialen leder, aluminium, ballistisch nylon en hout. Het is niet bekend of de covers beschikbaar zijn voor zowel de Moto Z Style als de Moto Z Play. 

StyleMods-covers

Volgens de geruchten zijn beide toestellen voorzien van een magnetische aansluiting aan de achterzijde van de smartphone. Hierop kunnen extra hardware-modules worden aangesloten. Deze hardware modules heten MotoMods en gebruikers krijgen onder andere de keuze tussen een cameragrip met optische zoomlens, een stereo speaker, een accupack en een picoprojector.

Vermoedelijk krijgen beide toestellen een vingerafdrukscanner en een 5,5-inch AMOLED-display. De Moto Z Play krijgt een resolutie van 1920 x 1080 pixels terwijl de Moto Z Style beschikt over een resolutie van 2560 x 1440 pixels. De Moto Z Style is slechts 5,2mm dik en is voorzien van een Qualcomm Snapdragon 820-processor, 4GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 13 megapixel camera en een 2600mAh accu. De Moto Z Play is 7mm dik en beschikt waarschijnlijk over een Qualcomm Snapdragon 625-processor, 2GB of 3GB werkgeheugen, 16GB of 32GB opslagruimte, een 16 megapixel camera en een 3500mAh accu.

Moto Z Style en Moto Z Play

Naar verwachting zal Lenovo beide toestellen op 9 juni tijdens het Lenovo Tech World 2016 officieel introduceren.

via [techtastic]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.