Oppo-patent Toont Opvouwbare Smartwatch

oppo-opvouwbare-smartwatch-patentIn de toekomst verwachten we steeds meer smartphones te zien met een opvouwbaar scherm, maar de Chinese fabrikant Oppo kijkt echter al verder dan smartphones. Oppo heeft namelijk een patent aangevraagd voor een smartwatch met een opvouwbaar scherm.

De website Letsgodigital ontdekte een patent die Oppo heeft ingediend bij het WIPO (World Intellectual Property Office). Het patent toont een smartwatch met een opvouwbaar scherm. De smartwatch beschikt over een rechthoekig scherm die uitgevouwen kan worden om het schermoppervlak met 200% te vergroten. De interface past zich aan wanneer je het scherm open of dichtklapt.

Wanneer het scherm is opgevouwen wordt deze opgeslagen in de horlogekast. Een klein slotje zorgt ervoor dat de horlogekast niet ongevraagd openklapt. Schetsen van Oppo en renders van Letsgodigital laten goed zien hoe de smartwatch er uit ziet.

Het is onduidelijk of Oppo ook daadwerkelijk van plan is om de smartwatch op de markt te brengen. Ons lijkt het in ieder geval niet erg praktisch.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.