Xiaomi Introduceert Mi Mix Alpha Met 360-graden Scherm

Xiaomi_Mi_Mix_Alpha-360-graden-schermXiaomi heeft zojuist een hele indrukwekkende smartphone gepresenteerd. De zogeheten Mi Mix Alpha is een concept smartphone waarbij het scherm helemaal doorloopt naar de achterkant van het toestel. Als extraatje beschikt de smartphone ook nog eens over een 108 megapixel camera.

Xiaomi heeft de opmerkelijke smartphone aangekondigd tijdens een evenement in China. De Mi Mix Alpha is gemaakt om te laten zien wat er op dit moment allemaal mogelijk is. Zo beschikt de smartphone niet alleen over hele krachtige hardware, zoals een Snapdragon 855 Plus-processor, 5G-ondersteuning, 12GB werkgeheugen en 512GB opslagruimte, maar ook over een scherm die de volledige voorkant in beslag neemt en helemaal aan de achterkant doorloopt.

Xiaomi noemt het flexibele opgevouwen scherm “surround display 360”. De randen zijn slechts 2,15 millimeter breed en aan de zijkant is het scherm voorzien van knoppen met haptische feedback. Artificiële intelligentie is aanwezig voor het detecteren van onopzettelijke aanrakingen aan de zij- en achterkant.

Xiaomi_Mi_Mix_Alpha

Achterop vinden we een 108 megapixel lens in combinatie met een 20 megapixel groothoeklens en een 12 megapixel telelens. Deze camera is dankzij het scherm aan de achterkant ook te gebruiken voor het maken van selfies.

De Xiaomi Mi Mix Alpha zal in kleine schaal op de markt verschijnen voor omgerekend ongeveer 2560 euro. Een releasedatum heeft het bedrijf niet gegeven.

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *