Xiaomi: “Xiaomi 11T Pro Kan Met 120W Snelladen”

Op 15 september zal Xiaomi de Xiaomi 11T en 11T Pro introduceren. Een week voor de officiële introductie heeft Xiaomi-topvrouw Abi Go via Twitter laten weten dat de smartphone ondersteuning krijgt voor 120W snelladen. Eerdere geruchten deden dit al vermoeden.

De introductie van de Xiaomi 11T-serie zal op 15 september om 2 uur Nederlandse tijd plaatsvinden. Op Twitter verklapt Xiaomi alvast dat de Xiaomi 11T Pro ondersteuning heeft voor 120W-snelladen. Aangezien Xiaomi uitsluitend de 11T Pro noemt is de kans groot dat de reguliere Xiaomi 11T niet met 120W kan snelladen. Het is overigens niet voor het eerst dat Xiaomi een smartphone op de markt brengt die met 120W kan snelladen. Vorig jaar introduceerde de fabrikant de Xiaomi Mi 10 Ultra met dezelfde feature.

Volgens de geruchten hebben de smartphones een 5000 mAh accu, een 120Hz AMOLED-scherm en 5G-ondersteuning. De reguliere Xiaomi 11T heeft een MediaTek-processor, terwijl de duurdere Xiaomi 11T Pro is uitgerust met een Snapdragon 888-processor. Na de officiële introductie zetten wij alle specificaties op een rijtje.

via [hardware.info]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.