Refurbished Samsung Galaxy Note 7 Opgedoken Op GeekBench

Galaxy-Note-7Vorig jaar introduceerde Samsung de Galaxy Note 7, maar vanwege accuproblemen heeft de Zuid-Koreaanse fabrikant de phablet weer van de markt moeten halen. Samsung wil de Note 7 echter weer terug op de markt brengen, maar dan met een kleinere accu. Dit toestel is nu opgedoken in de testresultaten van Geekbench.

Samsung is in het bezit van miljoenen geretourneerde Note 7-toestellen, omdat Samsung de toestellen terugriep vanwege “explosiegevaar”. Het is natuurlijk zonde van het geld en slecht voor het milieu om al deze toestellen in de prullenbak te gooien. Daarom heeft Samsung besloten om enkele aanpassingen te doen om te zorgen dat de Galaxy Note 7-toestellen niet meer vlam kunnen vatten. Vervolgens kan Samsung de phablets tegen een lagere adviesprijs opnieuw op de markt brengen.

Samsung zal de “refurbished” Galaxy Note 7 waarschijnlijk onder de naam Note 7R of Note FE herintroduceren. Wanneer de fabrikant dit zal doen is nog niet bekend. Wel is het toestel nu opgedoken in de testresultaten van Geekbench. De aangepaste variant van de Note 7 heeft een kleinere accu, maar de rest van de specificaties blijven gelijk.

Samsung heeft zelf nog geen details bekendgemaakt, waardoor we nog niet weten wanneer de Note 7R of Note FE op de markt zal verschijnen en voor welke adviesprijs. Geruchten spreken echter al over een lancering aan het einde van deze maand in thuisland Zuid-Korea. De adviesprijs zou tot wel 50% lager kunnen liggen dan de originele adviesprijs van de Note 7. Het is niet bekend of de phablet ook in Europa op de markt zal verschijnen.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.