Eerste Afbeeldingen Samsung Galaxy Tab S Gelekt

Samsung-Galaxy-Tab-SVia Sammobile zijn de eerste afbeeldingen gelekt van van een tablet uit Samsung’s aankomende Galaxy Tab S-serie die zal worden voorzien van een AMOLED display. Het uiterlijk van de tablet heeft veel weg van de Galaxy S5 en de Galaxy Tab Pro-serie.

Op de bovenstaande foto zien we dat de tablet veel weg heeft van de Galaxy TabPro-serie, maar wel over iets kleinere bezels beschikt. Ook zal Samsung weer gebruik maken van fysieke knoppen onder het scherm.

Samsung-Galaxy-Tab-S-2

De achterkant van de tablet lijkt wel wat op die van de Galaxy S5. Zo is de achterkant voorzien van stroef plastic met kleine gaatjes, voor een betere grip. Ook zien we twee rondjes aan de onderkant van het toestel, dat waarschijnlijk zal worden gebruikt voor het bevestigen van accessoires.

Volgens eerdere geruchten zal Samsung twee verschillende tablets in de Galaxy Tab S-serie lanceren. Een 8,4-inch en 10,5-inch tablet die beide zullen beschikken over een AMOLED-display met een resolutie van 2560 x 1600 pixels, een octa-core Exynos 5420 chipset en een 8 megapixel camera. De tablets zullen draaien op Android 4.4 (KitKat) met Magazine UX. Het is nog niet bekend wanneer Samsung de tablets zal aankondigen.

via [techzine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.