Samsung Galaxy Tab A Krijgt Marshmallow-update

Samsung Galaxy Tab AEen vertegenwoordiger van Samsung heeft via Twitter laten weten dat de Zuid-Koreaanse fabrikant een Android 6.0-update zal uitrollen voor de Galaxy Tab A. Wanneer de Marshmallow-update voor iedereen beschikbaar zal zijn heeft de fabrikant nog niet bekendgemaakt.

De Samsung Galaxy A tablet verscheen ongeveer een jaar geleden op de markt. Tijdens de lancering draaide de tablet op Android 5.0.2 (Lollipop). Eerdere geruchten spraken al over een Android 6.0-update voor deze tablet, maar Samsung heeft dit gerucht nu via de Britse Twitter pagina van de fabrikant bevestigd.

De bevestiging komt nadat een Galaxy Tab A gebruiker vroeg wanneer hij een nieuwe software-update kon verwachten. Hij zou namelijk last hebben van enkele bugs. Als reactie liet Samsung weten dat de fabrikant werkt aan een Marshmallow-update, maar een releasedatum is nog niet naar buiten gebracht.

De Samsung Galaxy Tab A beschikt over een 8.0-inch of 9.7-inch display, een 1,2GHz Quad-core processor, 1,5GB of 2GB werkgeheugen, 16GB of 32GB opslagruimte, een 5 megapixel camera aan de achterkant, een 2 megapixel camera aan de voorkant en een 6000mAh accu. Consumenten hebben de keuze tussen een WiF-only of  LTE-uitvoering.

via [tabletsmagazine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.