OPPO Find X Doorstaat Buigtest Niet

OPPO-Find-XJerryRigEverything is een YouTube-kanaal waarop smartphones grondig worden getest. In de duurzaamheidstesten worden de toestellen onder andere getest op krassen, branden en buigen. De onlangs aangekondigde OPPO Find X heeft de buig-test niet zo goed doorstaan.

Onlangs zijn de Vivo Nex S en de OPPO Find X veel in het nieuws geweest. Beide toestellen hebben namelijk een scherm dat vrijwel de gehele voorkant in beslag neemt. Hierdoor is er geen ruimte meer voor een selfie-camera. Als oplossing hebben de fabrikanten een uitschuifmechanisme bedacht. Bij de Vivo Nex S schuift alleen de selfie-camera omhoog, terwijl bij de OPPO Find X de gehele cameramodule naar boven en beneden beweegt.

Onlangs onderging de Vivo Nex S de test van JerryRigEverything, maar dit toestel kwam succesvol door de test heen. Nu is de OPPO Find X aan de beurt, maar de uitkomst is iets anders. Zo wiebelt de cameramodule, waardoor er op lange tijd stof tussen kan komen. Vervolgens is het tijd voor de buig-test, maar hier gaat het helemaal fout. Uiteraard zullen normale consumenten niet proberen om een smartphone te buigen, maar de meeste smartphones doorstaan de buig-test van JerryRigEverything. Je kunt de volledige test in de onderstaande video bekijken.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.