Samsung Galaxy Tab S4 en Tab S5e Ontvangen Android 10-update

Samsung-Galaxy-Tab-S4-tabletSamsung doet het de afgelopen tijd erg goed als het gaat om de uitrol van updates, maar de tablets van de Zuid-Koreaanse fabrikant lopen vaak wat achter. Gelukkig hebben we nu goed nieuws voor consumenten met een Galaxy Tab S4 en Tab S5e. Deze tablets ontvangen nu namelijk een Android 10-update.

De afgelopen maanden rolt Samsung nieuwe software-updates voor zijn smartphones razendsnel uit. De maandelijkse beveiligingspatches rollen soms al uit voordat Google deze heeft aangekondigd. Voor tablets gaat het allemaal wat minder snel. Zo ontving de high-end Galaxy Tab S6 pas in april een Android 10-update. Inmiddels is het bijna juli en komt deze update ook binnen op de Tab S4 en Tab S5e.

Samsung heeft de Android 10-update voorzien van de One UI 2.1-softwareschil. De update brengt een hoop nieuwe functies met zich mee, waaronder een systeembrede donkere thema, vernieuwde gesture-navigatie, meer privacyfuncties, aangepaste snelle instellingen, een Quick Share-tool en meer camera-features. De update installeert daarnaast ook gelijk de beveiligingspatch van juni 2020. Hierdoor zijn de tablets weer wat beter beveiligd.

De update komt momenteel binnen op de Galaxy Tab S4 en Tab S5e in Frankrijk en Engeland. Als de uitrol zonder problemen verloopt zal de update snel naar de rest van Europa uitrollen.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.