Samsung Galaxy S21 FE, Tab S8-serie en Tab S9 FE Ontvangen Android 14-update

Het is weer zover, Samsung rolt de Android 14-update uit naar een aantal nieuwe toestellen van de fabrikant. Dit keer zijn de Galaxy S21 FE, de  ablets in de Galaxy Tab S8-serie en de Galaxy Tab S9 FE aan de beurt.

Samsung heeft een groot aantal toestellen al voorzien van de One UI 6-schil, dat is gebaseerd op Android 14. Gebruikers van de eerder genoemde apparaten moesten echter nog wat langer geduld hebben. Gelukkig komt er nu een einde aan het wachten en staat de nieuwste versie van Android klaar om te downloaden.

Android 14 en de One UI 6-schil brengen verschillende verbeteringen en veranderingen met zich mee. Zo werkt de update onder andere de beveiligingspatch bij naar die van november 2023. Hierdoor zijn gebruikers weer wat beter beschermd tegen kwaadwillenden. Ook heeft de layout een kleine makeover gekregen en kun je gebruikmaken van de nieuwe mediaspeler en het nieuwe Quick Panel met de snelle instellingen.

De update rolt geleidelijk uit naar de Samsung Galaxy S21 FE, de Galaxy Tab S8, de Galaxy Tab S8+, de Galaxy Tab S8 Ultra en de Galaxy Tab S9 FE. Heb je nog geen notificatie ontvangen dan kun je handmatig op updates controleren via de instellingen op de smartphone of tablet.

via [droidapp]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.