Samsung Galaxy S5 Verkoopt Goed in Thuisland Zuid-Korea

Samsung-Galaxy-S5De verkopen van de Galaxy S5 gaan erg goed in thuisland Zuid-Korea. Dit is best apart te noemen, aangezien de Samsung Galaxy S5 pas op 11 april officieel zal worden gelanceerd. Samsung zou, net als in de rest van de wereld, providers in Zuid-Korea verbieden om de Galaxy S5 al voor 11 april te verkopen, maar hier geven ze echter geen gehoor aan.

De reden dat providers in Zuid-Korea niet willen wachten tot 11 april komt doordat er een straf is opgelegd door de overheid voor het verstrekken van illegale kortingen. Hierdoor zouden meerdere providers geen nieuwe klanten meer mogen aantrekken tussen begin april en eind mei. Dit zou betekenen dat ze de lancering van de Galaxy S5 zouden missen en dus een hoop nieuwe klanten mislopen.

Volgens de berichten zouden alle providers in Zuid-Korea nu al 7000 Galaxy S5 toestellen per dag verkopen. Dit is overigens wel wat minder dan de 8.000 die er destijds dagelijks van de Galaxy S4 werden verkocht, maar dit ging samen met de officiële lancering en PR-campagnes van Samsung. Ook al heeft Samsung nog geen toestemming gegeven voor de verkoop van de Galaxy S5, de verkoopcijfers zien er in ieder geval al gunstig uit.

via [nieuwemobiel]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.