Sony Rolt Android 4.4.4 Uit Voor Sony Xperia Z1 Compact

sony-xperia-z1-compactAndroid 4.4.4 is nog maar een week beschikbaar voor de Nexus-toestellen, maar zou nu al worden uitgerold naar de Sony Xperia Z1 Compact. Verschillende gebruikers in Rusland, Indonesië en Italië melden de update al te hebben ontvangen.

Nexus-toestellen maken gebruik van een stock-Android zonder enige toevoegingen, hierdoor is het mogelijk om dergelijke toestellen als eerste te voorzien van de nieuwste updates. Fabrikanten zoals Samsung, Sony, HTC, etc maken gebruik van een eigen schil. Hierdoor zullen de toestellen van deze fabrikanten meestal een stuk later de nieuwste versie van Android ontvangen. Sony lijkt hier wat aan te willen doen en zou nu al de Android 4.4.4-update hebben uitgerold voor de Sony Xperia Z1 Compact.

De update met build-nummer 14.4.A.0.108 zou al door verschillende gebruikers in Rusland, Indonesië en Italië zijn gedownload. Wanneer de update in de Benelux beschikbaar zal zijn is niet bekend, maar dit zou waarschijnlijk niet al te lang meer duren. Naar verwachting zullen ook de Sony Xperia Z1 en de Sony Z Ultra de nieuwste Android-update snel ontvangen.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.