Afbeelding Toont Specificaties Samsung Galaxy Alpha

Samsung Galaxy Alpha SpecificatiesOp 13 augustus zal Samsung volgens de geruchten de Galaxy Alpha aankondigen. Vandaag is er een foto gelekt waarop naast een afbeelding van de smartphone ook de specificaties te zien zijn.

De Galaxy Alpha is een veel besproken smartphone, omdat het de eerste smartphone van Samsung zal worden dat beschikt over een “gedeeltelijk” metalen behuizing. Uit eerder gelekte informatie konden we al opmaken over welke specificaties de smartphone waarschijnlijk zal gaan beschikken en de laatst lek lijkt dit te bevestigen.

De Samsung Galaxy Alpha krijgt waarschijnlijk een 4,7-inch display, een Exynos octa-core-processor, 32GB opslagruimte, een 12 megapixel camera aan de achterkant, een 2,1 megapixel camera aan de voorkant, een vingerafdrukscanner, een 1870mAh accu, een hartslagmeter, WiFi, Bluetooth, GPS en LTE.

Toch is er een detail dat doet vermoeden dat de afbeelding niet echt is. Er staat namelijk dat het display een resolutie heeft van 1080×720 pixels, terwijl normaal een resolutie van 1280×720 pixels wordt gebruikt. Ook zou het display volgens een eerdere lek een resolutie van 1280×720 pixels krijgen.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.