Nieuwe Apple-phablet Gaat iPhone 6L Heten

iPhone 6L 3Apple zal net als elk jaar weer een opvolger van de huidige iPhone lanceren. Volgens de laatste geruchten zal Apple voor het eerst een iPhone lanceren met 4,7-inch display en één met 5,5-inch display. De grotere van de twee zal volgens de laatste geruchten de iPhone 6L gaan heten. De “L” zal staan voor “Large”.

Samsung maakt Apple regelmatig belachelijk doordat de iPhone nog is voorzien van een klein display en een kleine accu. Apple heeft altijd aangegeven dat er helemaal geen behoefte is aan een smartphone met een groter display, maar als we kijken naar de Android wereld dan is een 5,5-inch display een vrij normaal en populair formaat. Ook Apple lijkt nu te beseffen dat er toch wel behoefte is aan smartphones met een groter display en zal de iPhone 6 een stuk groter maken.

Volgens de geruchten zal Apple op 9 september twee smartphones aankondigen. De iPhone 6 krijgt een 4,7-inch display en de iPhone 6L zal volgens de Chinese bron gaan beschikken over een 5,5-inch display. Ook is er een foto van de iPhone 6L accu online gezet, waaruit blijkt dat deze zal beschikken over een capaciteit van 2915 mAh. Beide toestellen zullen waarschijnlijk zijn voorzien van een Apple A8 processor en iOS 8. Apple zal tijdens dit evenement mogelijk ook een nieuwe iPad of smartwatch onthullen.

iPhone 6L Battery

Moeten Samsung en andere Android fabrikanten zich zorgen maken of is de populariteit van de iPhone voorbij?

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

2 Reacties

  1. Raïn Tanha schreef:

    Apple nieuws op een Android website?

    • Chris Eissens schreef:

      iOS is de grootste concurrent van Android. Ook is het grappig om te zien dat Apple het voorbeeld van Android opvolgt, terwijl het bedrijf altijd heeft aangegeven dat de grote display’s van Android niet interessant waren en dat er geen grote markt voor was. Apple lijkt nu in te zien dat Android-fabrikanten het wel bij het juiste eind hadden en dat Apple de iPhone ook groter moet maken om Android smartphones bij te kunnen houden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.