Samsung Introduceert Metalen Galaxy A5 en A3

Samsung Galaxy A3-A5Samsung heeft gisteren de Galaxy A5 en de Galaxy A3 aangekondigd. Beide toestellen beschikken over een volledig metalen behuizing en zullen in verschillende kleuren op de markt verschijnen. Ook zijn de toestellen net als de Galaxy Alpha erg dun.

De Samsung Galaxy A5 beschikt over een 5-inch display met een resolutie van 1280 x 720 pixels, een 1,2GHz quad-core Snapdragon 400 processor, 2GB werkgeheugen, 16GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 13 megapixel camera aan de achterkant, een 5 megapixel camera aan de voorkant en 4G ondersteuning en NFC. Het toestel is slechts 6,7mm dik en draait op Android 4.4 (KitKat).

Samsung-Galaxy-A5

De Galaxy A3 heeft een vergelijkbaar design, maar beschikt over een kleiner 4,5-inch display. Ook is het toestel met 6,9mm iets dikker. De Galaxy A3 beschikt over een resolutie van 960×540 pixels, een 1,2GHz quad-core Snapdragon 400 processor, 1GB werkgeheugen, 16GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 8 megapixel camera aan de achterkant en een 5 megapixel camera aan de voorkant. Ook de A3 is voorzien van 4G en NFC ondersteuning en draait op Android 4.4 (KitKat).

Samsung Galaxy A3

Samsung heeft nog geen adviesprijzen bekend gemaakt. Wel heeft Samsung laten weten dat de Galaxy A5 en de Galaxy A3 vanaf het eerste kwartaal van 2015 in Nederland en België beschikbaar zal zijn.

via [techzine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *