Motorola Start Uitrol Android 5.1 Voor Moto E

Motorola Moto E 2015Motorola is gestart met de uitrol van Android 5.1 (Lollipop) voor de Moto E (2015). Motorola is één van de eerste fabrikanten die is gestart met de uitrol van Android 5.1.

Motorola staat er om bekend om meestal als één van de eerste fabrikanten te starten met de uitrol van de nieuwste Android updates. Met de uitrol van Android 5.1 voor de Moto E 2015-editie is dit niet anders.

Android 5.1 brengt niet erg veel nieuwe functies met zich mee ten opzichte van Android 5.0, maar er worden wel enkele bugs opgelost. Ook is er ondersteuning voor Dual-SIM en HD Voice toegevoegd. Voorheen moesten fabrikanten dergelijke functies zelf ontwikkelen en inbouwen.

Een andere toevoeging van Android 5.1 is het nieuwe beveiligingssysteem waarbij je je smartphone koppelt aan je Google Account. Hierdoor moet je, zelfs nadat je smartphone volledig is gereset en terug wordt gezet naar fabrieksinstellingen, eerst het oorspronkelijke Google account invoeren om de gewiste smartphone weer in gebruik te kunnen nemen.

Android updates worden in fasen uitgerold, waardoor het kan zijn dat de update nog niet beschikbaar is voor je toestel. Zodra de update voor jou toestel beschikbaar is krijg je hier een melding over.

via [gsmhelpdesk]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.