Huawei Introduceert Honor 8 Smartphone

Honor-8Na een lange tijd van geruchten heeft de Chinese fabrikant Huawei officieel de Honor 8 geïntroduceerd. De smartphone beschikt over high-end specificaties en een 5,2-inch display. Naar verwachting zal de smartphone ook in Europa op de markt verschijnen.

Huawei heeft de Honor 8 zojuist voor de Chinese markt aangekondigd. Het is zeer waarschijnlijk dat de smartphone ook naar Europa komt aangezien de voorgangers, de Honor 6 en Honor 7, ook hier verkrijgbaar zijn.

Qua specificaties heeft de Honor 8 veel weg van de high-end smartphone Huawei P9. Zo heeft de Honor 8 net als de Huawei P9 een 5,2-inch display met een fullHD-resolutie, een 12 megapixel dual camera aan de achterzijde en een 8 megapixel camera voor het maken van selfies. De Honor 8 beschikt verder over een Kirin 950 octa-core processor, 3GB of 4GB werkgeheugen, 32GB of 64GB opslagruimte, een vingerafdrukscanner en een 3000mAh accu met fast-charging support.

Huawei Honor 8

De Honor 8 meet 145.5mm bij 71mm bij 7.45mm en weegt 153 gram. In China is de smartphone verkrijgbaar in de kleuren Pearl White, Sunrise Gold, Midnight Black, Sakura Pink en Sapphire Blue voor omgerekend ongeveer 270 euro (3GB/32GB) en 340 euro (4GB/64GB).

via [gsmhelpdesk]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.