WhatsApp Krijgt Ondersteuning Voor Opmaken Van Teksten

WhatsAppIn de nieuwe bètaversie van WhatsApp is het mogelijk om teksten op te maken. Zo kunnen gebruikers teksten onder andere schuin zetten, dik drukken of onderlijnen.

Het is niet duidelijk wanneer de nieuwe functie zal worden uitgerold naar de normale versie van WhatsApp, maar de bètatesters kunnen de functie al wel gebruiken. Ook kunnen mensen met de normale WhatsApp versie al opgemaakte teksten ontvangen van de bètatesters. Hierdoor kunnen we met vrijwel zekerheid zeggen dat de nieuwe functie in een aankomende update voor iedereen beschikbaar zal zijn.

Wanneer de nieuwe functie voor iedereen beschikbaar zal zijn is echter onbekend. Dit hangt namelijk af van de bètatest, waarbij de functie pas zal worden uitgerold als alles perfect werkt en gebruikers tevreden zijn met de nieuwe functie. Als de functie uiteindelijk voor iedereen beschikbaar is kan je bold, italic en underlined teksten versturen. Voor het versturen van een dik gedrukte tekst plaats je simpelweg een “*” aan het begin en aan het einde van de dik gedrukte tekst. Alleen één sterretje aan de voorkant van een woord zal de tekst onderlijnen. Alleen één sterretje aan de achterkant van een woord zal de tekst schuingedrukt versturen.

via [tabletsmagazine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.