Video Toont Thermometer-functie Van Google Pixel 8 Pro

Op het internet is een video opgedoken waarin een functie van de Google Pixel 8 Pro wordt gedemonstreerd. De Pixel 8 Pro is uitgerust met een infrarood-sensor waarmee je je lichaamstemperatuur kunt opmeten.

Het lijkt te gaan om een officiële video van Google die vroegtijdig is uitgelekt. De video is gedeeld door de website 91Mobiles. De video toont dat de Pixel 8 Pro veel op zijn voorganger lijkt, maar dat er in de camera-module aan de achterkant een extra sensor aanwezig is. Het gaat om een infrarood thermometer waarmee je de temperatuur van de gebruiker kunt meten. In de video zien we hoe de gebruiker deze thermometerfunctie dient te gebruiken.

We zien dat je de sensor dicht bij je hoofd moet houden en op start moet drukken. Vervolgens moet je de smartphone langzaam richting je slaap bewegen. Na het uitvoeren van deze stappen klinkt er een geluid en toont de Pixel 8 Pro je lichaamstemperatuur. Volgens 91Mobiles kun je op dezelfde manier ook de temperatuur van objecten meten.

Google zal de Pixel 8 Pro waarschijnlijk in oktober officieel introduceren. Onlangs introduceerde Google de Pixel 7a en de Pixel Fold.

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.