Specificaties OPPO Find 9 Gelekt Via Benchmark

OPPO logoVia de benchmarktool GFXBench zijn specificaties gelekt van een nog onaangekondigde smartphone van de Chinese fabrikant OPPO. Het gaat om de zogeheten OPPO Find 9, waarvan een releasedatum nog niet bekend is.

Volgens eerdere geruchten wilde OPPO wachten met de introductie van de Find 9, omdat de fabrikant de smartphone wilde voorzien van de nieuwe Qualcomm Snapdragon 820-chipset. Dit lijkt nu toch niet het geval, aangezien de specificaties van de smartphone zijn opgedoken in een benchmarktest. In de specificatielijst van deze test zien we een MediaTek P10-chipset, inplaats van een chipset van Qualcomm.

De OPPO Find 9 lijkt verder te zijn voorzien van een resolutie van 1920×1080 pixels, 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte, een 12 megapixel camera aan de achterkant en een 16 megapixel camera aan de voorkant. De smartphone draait op Android 5.1 (Lollipop), maar het kan best zijn dat de smartphone nog voor de officiële introductie een update naar Android 6.0 (Marshmallow) krijgt.

GFXBench OPPO Find 9

Overige details zijn niet bekend, maar het is goed mogelijk dat OPPO de Find 9 nog gaat voorzien van extra snufjes. Denk bijvoorbeeld aan de Super VOOC Flash Charge-technologie die de fabrikant tijdens de Mobile World Congress toonde. Hiermee kan een accu van 2500mAh in 15 minuten volledig worden opgeladen. Ook toonde OPPO tijdens dit evenement een camerasensor die gestabiliseerd werd met drie assen.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.