Details Samsung Galaxy C7 Gelekt Via Benchmark

SamsungEerder schreven we al over de komst van de nieuwe Samsung Galaxy C-lijn waarbij het design van de smartphone een belangrijk punt is. De specificaties van de Galaxy C7 zijn nu opgedoken in een benchmarktest van AnTuTu.

In de resultaten van een benchmarktest zijn details opgedoken van een nog onaangekondigde smartphone, de Samsung Galaxy C7. Geruchten spreken al langer over de nieuwe Galaxy C-lijn en specificaties van de Galaxy C5 zijn eerder al gelekt. Nu weten we dankzij deze benchmarktest ook meer over de Galaxy C7.

De gelekte details van de smartphone met modelnummer SM-C7000 wijzen er op dat de Samsung Galacy C7 een duurdere variant van de Galaxy C5 is. Zo beschikt de Galaxy C7 over een resolutie van 1080 x 1920 pixels, een Qualcomm Snapdragon 625 chipset, 4GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte, een 16 megapixel camera aan de achterkant en een 8 megapixel camera aan de voorkant. De smartphone draait net als de C5 op Android 6.0.1 (Marshmallow).

Samsung SM-C7000 AnTuTu Benchmark

Als we kijken naar de specificaties, dan valt de Galaxy C7 precies tussen de Galaxy A7 en de Galaxy S7. Dit toestel is dus een prima alternatief voor mensen die niet de volle prijs willen betalen voor de Galaxy S7, maar wel een redelijk goed toestel nodig hebben.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.