Motorola Zal Moto Z Style En Moto Z Play Op 9 Juni Aankondigen

moto-z-style-moto-z-playOp Twitter is een promotieafbeelding opgedoken voor de introductie van een nieuwe Moto-smartphone. Deze introductie zal plaatsvinden op 9 juni tijdens het Lenovo Tech World 2016 evenement in San Francisco.

Alhoewel het niet op de promotieafbeelding staat zal Motorola volgens de bron op deze datum de Moto Z Style en de Moto Z Play officieel presenteren. Deze toestellen vervangen de  Moto X Style en de Moto X Play uit 2015, en geruchten over deze toestellen zijn al verschillende keren opgedoken.

Beide smartphones beschikken volgens de geruchten over een 5,5-inch AMOLED-display. De Moto Z Style krijgt een schermresolutie van 2560 x 1440 pixels (QHD), terwijl de Moto Z Play het moet doen met 1920 x 1080 pixels. Beide toestellen hebben ook een vingerafdrukscanner en een speciale magnetische aansluiting aan de achterzijde waar extra hardware-modules kunnen worden aangeklikt. Motorola noemt deze modules MotoMods en gebruikers krijgen onder andere de keuze tussen een cameragrip met een optische zoomlens, een module met stereo speakers, een accupack en een picoprojector.

Moto Z Style en Moto Z Play

De Moto Z Style is de snellere uitvoering van de twee en is slechts 5,2mm dik. Intern vinden we een Qualcomm Snapdragon 820-processor, 4GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 13 megapixel camera en een 2600mAh accu.

De Moto Z Play is 7mm dik en beschikt over een Qualcomm Snapdragon 625-processor, 2GB of 3GB werkgeheugen, 16GB of 32GB opslagruimte, een 16 megapixel camera en een 3500mAh accu. Beide toestellen draaien op Android 6.0 (Marshmallow).

via [techtastic]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.