Sony Presenteert Xperia E5 “Per Ongeluk?”

Sony E5Sony heeft tijdelijk informatie over de Xperia E5 op verschillende social media kanalen van de Japanse fabrikant geplaatst. Deze berichten zijn ondertussen weer weggehaald, dus mogelijk was dit niet de bedoeling.

Eerder schreven we dat Sony mogelijk alleen nog maar toestellen in de Xperia X-lijn op de markt zal brengen. Een introductie van de Xperia E5 is dan ook vrij onverwachts. Sony heeft zelf geen prijzen of specificaties gedeeld, dus deze kunnen wij nog niet met jullie delen. Wel zijn er verschillende bronnen die menen meer te weten over deze smartphone.

Over het schermformaat en het werkgeheugen zijn twee verschillende geruchten. De één schrijft dat de Xperia E5 beschikt over een 5 inch-display met een resolutie van 1280×720 pixels en 1,5GB werkgeheugen. Terwijl een ander bericht spreekt over een 4,6-inch display met 2GB werkgeheugen.

Sony Xperia-E5

Intern vinden we waarschijnlijk een 1,3GHz MediaTek MT6735 quad-core processor, een 13 of 16 megapixel camera aan de achterkant en een 5 megapixel camera aan de voorkant. De smartphone draait op Android 6.0 (Marshmallow).

Het valt op dat Sony voor de aan/uit-knop geen rond knopje gebruikt, iets dat Sony al jaren doet. Inplaats daarvan zien we een langere knop. Op de renders zien we ook de datum 5 juni staan. Vaak staat deze datum voor de officiële introductiedag. 5 juni valt dit jaar echter op een zondag, dus mogelijk klopt deze informatie niet.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *