“Best Beveiligde Smartphone” Nu Verkrijgbaar Voor €16.000

Solarin Sirin best beveiligde smartphone ter wereldDe Sirin Solarin-smartphone, volgens de maker de ‘beste beveiligde smartphone’ ter wereld, is zojuist in de verkoop gegaan. Om deze smartphone te kopen moet je wel even €16.000 neertellen.

Voor €16.000 krijg je een smartphone met een 5,5 inch Quad HD-scherm. Dit scherm heeft een contrastratio van 1500:1, een schermhelderheid van maximaal 600 nits en een kleurenspectrum van 120% sRGB. De Sirin Solarin heeft een metalen behuizing, weegt 250 gram en meet 159,8x78x11,1mm.

Intern vinden we een Snapdragon 810-chipset, een vingerafdrukscanner, 4GB werkgeheugen, 128GB opslagruimte, een 24 megapixel camera aan de achterkant met 4K-video mogelijkheden, een 8 megapixel camera aan de voorkant, een USB-C poort en een 4040mAh accu met QuickCharge 2.0-ondersteuning. Volgens de fabrikant beschikt de smartphone over ondersteuning voor de meeste LTE-banden ooit op een smartphone. Ook is er ondersteuning voor WiGig. Hierdoor moet het theoretische mogelijk zijn om downloadsnelheden te behalen van 1,5Gbps. De smartphone draait nog op Android 5.1.1 (Lollipop).

Solarin Sirin

Wat de Sirin Solarin uniek maakt is de beveiliging van de smartphone. De fabrikant claimt namelijk dat de Sirin Solarin de meeste veilige smartphone ter wereld is. Er zijn verschillende applicaties op de smartphone te vinden om de veiligheid ervan te kunnen waarborgen. Ook zijn e-mails voorzien van encryptie en beschikken sms-berichten en telefoongesprekken over extra beveiliging. Ook is het mogelijk om de smartphone op afstand te wissen of te blokkeren. De smartphone maakt gebruik van verschillende technologieën uit het leger om de veiligheid te kunnen waarborgen.

De Sirin Solarin is online te koop of via de fysieke winkel in Londen. Er zijn verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. De “goedkoopste” uitvoering met een carbon en titanium afwerking kost $ 13.800 (exclusief BTW). De duurdere variant is afgewerkt met goud en gaat voor $ 17.400 (exclusief BTW) over de toonbank.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.