“HTC Komt Binnenkort Met HTC Desire 10”

Huawei-Honor-8-smartphoneOp het internet is een afbeelding gelekt waarop volgens de bron een HTC Desire 10 te zien is. HTC zal de smartphone waarschijnlijk rond september officieel introduceren.

Volgens de betrouwbare lekker Evan Blass komt HTC aan het eind van het derde kwartaal met een Desire 10. Dit is als het ware een goedkopere versie van de huidige flagship-smartphone, de HTC 10. Veel informatie heeft de lekker nog niet gemeld, maar er is al wel een afbeelding van de smartphone opgedoken.

Op de onderstaande afbeelding zien we naast de camera een dual led-flitser en een laser autofocus-unit. De behuizing lijkt te zijn gemaakt van zwart plastic met enkele gouden lijnen. Net als de andere Desire-toestellen is het zeer waarschijnlijk dat de smartphone in verschillende kleurencombinaties op de markt zal worden gebracht.

HTC-Desire-10

Over de specificaties van de smartphone is nog niks bekend, maar volgens GSM Arena zijn de specificaties beter dan die van de HTC 10 Lifestyle. De HTC 10 Lifestyle beschikt onder andere over een 5,2-inch display met een quad HD-resolutie, een Snapdragon 652 octa-core processor en dezelfde 12 megapixel camera als in de HTC 10.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.