Persrenders Alcatel 3c Uitgelekt

Alcatel-3c-headerIn oktober deelde tech-lekker Evan Blass een afbeelding met daarop alle smartphones die Alcatel in 2018 zal introduceren. Van de Alcatel 3c, een budget-smartphone, zijn nu een aantal renders uitgelekt.

Eind februari tijdens de Mobile World Congress in Barcelona zal Alcatel verschillende smartphones presenteren, waaronder de Alcatel 5, Alcatel 3v en de Alcatel 1x. Alcatel sprak niet over de Alcatel 3c, maar hiervan zijn al wel renders opgedoken.

De onderstaande renders zijn gedeeld door SlashLeaks, een doorgaans goedgeïnformeerde bron. De smartphone beschikt vermoedelijk over een 6-inch scherm met een 18:9-beeldverhouding en een resolutie van 1.440 bij 720 pixels, een MediaTek MT8321-processor, 1GB werkgeheugen, 16GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 3000mAh accu en een vingerafdrukscanner aan de achterzijde.

Alcatel-3c

De Alcatel 3c draait op Android 7.0 (Nougat) en het is onduidelijk of de smartphone op een later tijdstip een Oreo-update zal ontvangen.

Alcatel-3c-render

via [tabletsmagazine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.