Twee Modellen Van Nexus 2016 Opgedoken Bij FCC

HTC-NexusEr gaan al zeer lange tijd geruchten rond over twee nieuwe Nexus-toestellen die Google samen met HTC dit jaar zal uitbrengen. Er is nog geen officiële bevestiging gegeven, maar nu er details zijn opgedoken bij de Amerikaanse communicatiewaakhond FCC kunnen we met zekerheid zeggen dat HTC inderdaad verantwoordelijk is voor de nieuwe Nexus-toestellen.

De FCC checkt alle apparaten met betrekking tot communicatie voordat die op de markt komen. Er zijn nu twee toestellen opgedoken met de namen G-2PW2100 en G-2PW4100.

Specificaties van de toestellen worden niet genoemd, maar wel de namen Google en HTC. Ook is er een link aanwezig die verwijst naar de Nexus-lijn op de website Google.

Volgens de geruchten zijn beide toestellen voorzien van de zelfde specificaties. Het enige verschil is het formaat van het scherm en de resolutie. Zo komt er een variant met een 5,2-inch display en een variant met een 5,5-inch display. Intern zou een Qualcomm Snapdragon 820-chipset, 4GB werkgeheugen, een 13 megapixel camera en een 8 megapixel camera aanwezig zijn.

Naar verwachting zal Google de nieuwe Nexus-smartphones volgende maand officieel aankondigen.

via [tabletsmagazine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.