Foto Voorkant LG V20 Gelekt

LG V20 RenderOp het internet is een foto opgedoken van de voorkant van de LG V20. De LG V20 is de opvolger van de LG V10 die op 6 september officieel zal worden onthuld.

Na de tegenvallende verkoop van de LG G5 vestigt de Zuid-Koreaanse fabrikant zijn hoop op de LG V20. We hoeven niet lang meer te wachten op de officiële introductie van de smartphone, maar ondertussen lekken alvast steeds meer specificaties, renders en afbeeldingen uit.

De bekende lekker Evan Blass plaatste op zijn Twitter-account @evleaks een foto van de LG V20. De foto komt overeen met eerder gelekte renders en toont de voorkant van de smartphone, met een tweede scherm boven het normale scherm. Dit tweede scherm is ook aanwezig op de LG V10 en kan worden gebruikt voor het tonen van widgets, notificaties en snelkoppelingen.

LG V20

Uit zelf vrijgegeven informatie lijkt LG veel aandacht te hebben besteed aan de audio kwaliteit van de smartphone. Zo is de LG V20 voorzien van B&O Play en een 32-bit Hi-Fi Quad DAC, een combinatie die voor zeer helder geluid moet zorgen.

LG heeft eerder ook al aangegeven dat de LG V20 is voorzien van een dubbele camera aan de achterkant en dat de smartphone draait op Android 7.0 (Nougat). Op 6 september zal LG tijdens een presentatie de details over de interne specificaties bekendmaken.

De LG V20 komt waarschijnlijk eind september op de markt voor een adviesprijs van $649.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.