HTC Werkt Aan Toestellen Met Typenummers “Ocean”?

HTC Ocean Sense TouchEerder deze week schreven we over een concept-video van HTC waarin een smartphone zonder knoppen en met een aanraakgevoelige behuizing te zien was. Nu heeft een doorgaans goedgeïnformeerde lekker drie codenamen naar buiten gebracht, waardoor het lijkt alsof HTC al bezig is met het maken van dergelijke smartphones.

De Taiwanese fabrikant HTC toonde in een video de HTC Ocean concept. Dit is een smartphone met een strakke behuizing en zonder fysieke knoppen. Fysieke knoppen zijn namelijk niet nodig omdat het mogelijk is om via de aanraakgevoelige behuizing bijvoorbeeld de volume te regelen, de helderheid van het scherm aan te passen of in- en uit te zoomen met de camera.

Een designer van HTC liet weten dat het hier puur om een concept gaat, maar de doorgaans goedgeïnformeerde lekker LlabTooFeR heeft op zijn Twitter-account een berichtje geplaatst met drie typenamen waarin Ocean voorkomt. Het is dus goed mogelijk dat HTC al werkt aan een nieuwe “Ocean-lijn” met toestellen die zijn voorzien van het getoonde Sense Touch-systeem. In de tweet worden de codenamen Ocean Master, Ocean Note en Ocean Smart genoemd, maar verdere details ontbreken.

Ocean Master-Ocean Note-Ocean Smart

We kunnen moeilijk zeggen of HTC daadwerkelijk werkt aan een nieuwe smartphone-lijn, maar de reacties op het internet zijn erg positief. Mogelijk kan HTC met de lancering van Ocean-smartphones eindelijk weer indruk maken.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.