LG Tone Free Oordopjes Met UVnano-case Kosten 149 Euro

LG-Tone-FreeLG introduceerde onlangs nieuwe volledig draadloze oordopjes met een antibacteriële oplaadcase die de oordopjes virusvrij moet houden. Een adviesprijs gaf LG bij de introductie niet, maar zojuist heeft de Zuid-Koreaanse fabrikant meer informatie gegeven. Zo krijgt de Tone Free in Europa een adviesprijs mee van 149 euro en zijn de oordopjes vanaf 3 juli verkrijgbaar.

De LG Tone Free is verkrijgbaar in twee modellen, namelijk een zwarte uitvoering (HBS-FN6) en een witte uitvoering (HBS-FN4). Beide uitvoeringen zijn voorzien van een ipx4-certificering, ondersteuning voor Google Assistent en Apple Siri en hebben een accuduur van 6 uur. De meegeleverde oplaadcase kan de oordopjes daarnaast nog twee keer volledig opladen. De totale luistertijd komt dan uit op 18 uur.

Alleen de zwarte uitvoering (HBS-FN6) wordt geleverd met een antibacteriële oplaadcase. Deze UVnano-case maakt gebruik van uv-licht om 99,9 procent van diverse soorten bacteriën te doden. De witte uitvoering zonder UVnano-case kost 99 euro. De zwarte uitvoering met UVnano-case kost 149 euro.

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.