“Samsung Galaxy S9 Krijgt Nog Dunnere Schermranden”

Galaxy-S8-Infinity DisplayVolgens de laatste geruchten zal Samsung bij de Galaxy S9 geen drastische veranderingen aanbrengen aan het ontwerp van de smartphone. Wel krijgt Samsung’s nieuwe vlaggenschip een nog hogere screen-to-body ratio, waardoor de schermranden nog dunner zullen zijn.

Doordat de Galaxy S8 al een compleet nieuw ontwerp heeft gekregen, zal dit bij de Galaxy S9 niet het geval zijn. De focus zal ditmaal vooral liggen op Samsung Experience, de Android-skin van de Koreaanse techgigant. Samsung zou de gebruikservaring namelijk flink willen verbeteren. Via de tech-lekker IceUniverse is een foto van een interne Samsung-presentatie uitgelekt. Op de foto zien we het onaangekondigde AI UX. Dit is software waarbij de focus op kunstmatige intelligentie ligt.

Een bron van de website SamMobile beweert ook dat de Galaxy S9 en Galaxy S9+ een hogere screen-to-body ratio krijgen. Hierdoor zullen de schermranden nog een stuk dunner worden. Volgens de bron krijgt de Galaxy S9 een screen-to-body ratio van 89 of 90 procent. De Galaxy S8 heeft een screen-to-body ratio van 84 procent.

Het ziet er dus naar uit dat de Galaxy S9(+) zowel softwarematige als hardwarematige verbeteringen met zich meebrengt. Neem de geruchten over Samsung’s aankomende vlaggenschip echter nog wel met een korrel zout. Het duurt nog maanden voordat Samsung de smartphone officieel zal introduceren en elk jaar duiken tientallen geruchten op over de nieuwste Galaxy S-smartphone, waarbij altijd een paar berichten zitten die niet kloppen.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.