Specificaties OnePlus 5 Opgedoken

OnePlus 5De introductie van de OnePlus 5 nadert en geruchten over de nieuwe vlaggenschip van OnePlus duiken steeds vaker op. Ditmaal zouden vrijwel alle specificaties van de smartphone zijn gelekt. Ook zou de smartphone in een benchmarktest beter scoren dan de Galaxy S8.

De specificaties zijn opgedoken op GearBest.com, een website waar veel smartphones van Chinese fabrikanten worden verkocht. Hoe betrouwbaar deze informatie is is niet duidelijk, dus neem de onderstaande specificaties nog even met een flinke korrel zout.

Volgens de website beschikt de OnePlus 5 over een 5,5-inch display met een resolutie van 2560×1440 pixels, een Snapdragon 835-chipset, 8GB werkgeheugen, een 23 megapixel camera aan de achterkant, een 16 megapixel camera aan de voorkant en een 4000mAh accu. De smartphone draait op Android 7.1 (Nougat).

OnePlus 5 specs GearBest

Volgens bronnen krijgt de OnePlus 5 een adviesprijs mee van ongeveer 450 euro. Als dit klopt is de nieuwe vlaggenschip voorzien van een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

via [technieuws]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.