Ook Moto Z Play Krijgt Snel Nougat-update

Lenovo-Moto-Z-PlaySteeds meer toestellen ontvangen de komende weken een update naar Android 7 (Nougat), zo ook de Lenovo Moto Z Play. Lenovo start eind deze maand met de uitrol van de update. Ook de Moto G4 en Moto G4 Plus krijgen dan een update naar Nougat.

Lenovo bracht in september de Moto Z Play op de markt, die op dit moment nog draait op Android 6.0 (Marshmallow). Hier komt echter snel verandering in, want einde januari krijgt de smartphone een update naar Android 7 (Nougat). Het is nog onduidelijk of het gaat om Android 7.0 of Android 7.1. Het is goed mogelijk dat Lenovo Android 7.0 overslaat en de Moto Z Play gelijk voorziet van Android 7.1, net als Samsung dat volgende week doet bij de Galaxy S7 Edge.

Zowel de Moto Z Play als de Moto G4-smartphones die eind januari een update krijgen, zijn simlockvrije modellen. Toestellen die zijn gekocht bij een provider krijgen later pas een update, omdat de providersoftware wat extra aanpassingen nodig heeft.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

1 Reactie

  1. Gert schreef:

    Grote problemen met de email instellingen op mijn Lenovo 4 play met Android 7.1.1 Contacten van Hotmail kunnen niet gesynct worden. Account toevoegen van Hotmail ook niet meer mogelijk. Met Android 6.0 geen enkel [probleem.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.